[AI] Weblinks not opening

Manish Agrawal manish10 at gmail.com
Sun Apr 4 10:32:39 EDT 2010


You probably have some malware remnant or the tool you used was never
correctly uninstalled as you have said. 
You can try another tool (I recently used vipre) to see if that helps.
Otherwise, write to stopzilla support forum or something. Also try
reinstalling stopzilla and uninstalling it the right way instead of deleting
it.

-Manish
-----Original Message-----
From: accessindia-bounces at accessindia.org.in
[mailto:accessindia-bounces at accessindia.org.in] On Behalf Of Pranay Gadodia
Sent: Sunday, April 04, 2010 7:50 PM
To: accessindia at accessindia.org.in
Subject: [AI] Weblinks not opening

Hi all,
Wondering if anyone can help on this:
>From last few days I am not able to open weblink from mails received in
outlook express. When I press enter on a link, a window of internet explorer
opens for a moment and then disappears. 

Even in Internet explorer, links from many sites (but not all) now do not
open by pressing shift enter. It behaves the same way. For example, if I
want to open a link from google search results, shift enter does not work, I
have to press enter.

I feel that this started after I cleaned my system from a virus/malware
attack. During that time I installed a malware removal tool called
stopzilla, which used to intercept opening of any weblink. After you approve
it, it would allow webpage to open. When the system was cleaned, I had to
delete it from the program files folder as its uninstall process always got
stuck and never completed.

Would appreciate if someone can help in the above.

thanks and regards,

Pranay. g


To unsubscribe send a message to accessindia-request at accessindia.org.in with
the subject unsubscribe.

To change your subscription to digest mode or make any other changes, please
visit the list home page at
  http://accessindia.org.in/mailman/listinfo/accessindia_accessindia.org.in





More information about the AccessIndia mailing list